Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com


3.1.1. Inleiding diepte-interviews management

3.1.1. Inleiding diepte-interviews management

Het kwalitatieve onderzoek is gebaseerd op een reeks modellen vanuit het literatuuronderzoek. De modellen zijn basis voor het diepte-interview. De verzamelde data moet inzicht geven in de overtuigingen die binnen het management bestaan met betrekking tot motivatie, bedrijfscultuur, veranderen en weerstanden, levensfase van de organisatie, ingrediënten in het veranderproces, kleurenleer, organizational development en basisprincipes met betrekking tot interveniëren.

Anderen bekeken ook deze content.

Op een lijn tijdens verandering in vijf stappen

Op een lijn tijdens verandering in vijf stappen Reorganisaties, HNW, nieuwe werkmethoden zoals Lean vragen een hoop gepraat, om uiteindelijk de nieuwe manier van werken helder en eigen te maken. Directie en leidinggevenden denken veel te doen aan overleg en afstemming, terwijl medewerkers het anders ervaren en zich nauwelijks betrokken voelen. Waar wringt de schoen? Is het gemakzucht of gebrek

Posted in Artikelen | Tagged , , | Comments Off on Op een lijn tijdens verandering in vijf stappen


Gert Jan Schop

70% van de verandertrajecten mislukt. Als optimist denk ik dan: dus 30% slaagt. In mijn werk ben ik continu op zoek naar die succesfactoren. Op praktijkcaseveranderen.nl heb ik één casus helemaal uitgewerkt. En verrijkt met interessante modellen, tools en artikelen. Lees, zoek, verdwaal, laat je inspireren!

Wat kan ik voor je betekenen?

Als adviseur, verandercoach, trainer of facilitator (etiket maakt mij niet uit) ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij ontwikkel-en verandertrajecten. Bij de opzet, voorbereiding of implementatie. Contact? Stuur mij een mail: info@praktijkcaseveranderen.nl.