Boeken

Boeken

Met betrekking tot verandermanagement zijn bibliotheken vol geschreven, met de regelmaat van de klok worden boeken gepubliceerd. De boeken die
verschijnen beoordelen we op inhoud en relevantie. Wanneer wij ze goed genoeg achten, zetten we ze op praktijkcaseveranderen.nl. Bestellingen lopen via managementboek.nl.

Deel de informatie vooral met anderen, gebruik de socialshare-buttons! Ken je een ander relevant boek en mis je die op de site, maak contact en stuur een mail. Wordt gewaardeerd door ons en de bezoekers van deze site!


Wie heeft mijn kaas gepikt?

boek_wie_heeft_mijn_kaas_gepikt

Wie heeft mijn kaas gepikt? Veranderingen gaan snel tegenwoordig en komen vaak onverwacht. Hoe gaat u daarmee om? Ziet u een verandering als een uitdaging of wordt u erdoor verlamd? De vier personages in ‘Wie heeft mijn kaas gepikt?’ worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen.
Lees meer →

 

 


Boekenpakket Verandermanagement

boekenpakket_verandermanagement

Boekenpakket Verandermanagement Dit pakket bevat de volgende boeken: 1. Lift – Robert Quinn 2. Bazenbargoens – Paul Verburgt 3. Organisatiedynamica – Thijs Homan 4. Het rijnlandboekje – Mathieu Weggeman 5. Leren veranderen – Léon de Caluwé 6. Het geniale dier – René ten Bos 7.
Lees meer →
 

 


Interveniëren en veranderen

boek_intervenieren_en_veranderenInterveniëren en veranderen Dit is een boek met een vernieuwende inhoud op het gebied van interveniëren en veranderen. Het geeft een overzicht van de nieuwste interventies die gericht zijn op betekenis geven en interactie. Al deze interventies stammen uit een sociaalinterpretatief perspectief, waarin mensen met elkaar situaties duiden.
Lees meer →
 

 

 


Handboek verandermanagement

boek_handboek_verandermanagementHandboek verandermanagement Voor het succesvol afronden van organisatieveranderingsprojecten gaan organisatiekunde en veranderkunde hand in hand. De organisatiekunde laat zien welk (organisatie-)ontwerp het meest geschikt is, terwijl de veranderkunde aangeeft hoe de invoering hiervan effectief kan gebeuren.
Lees meer →