3.4.1. Inleiding diepte-interviews medewerkers: drijfveren en motivatoren

3.4.1. Inleiding diepte-interviews medewerkers: drijfveren en motivatoren

Gezien een substantieel negatief resultaat in 2007 en een nog groter begroot negatief resultaat in 2008, is besloten tot het doorlichten van de organisatie door een extern bureau. De doorlichting betreft effectiviteit en efficiëntie van de organisatie en een werkdrukmeting bij medewerkers. Voor dit laatst genoemde onderzoek worden drie groepen van vijf tot zes medewerkers uitgebreid geïnterviewd.

Parallel aan deze interviewrondes hebben we voor de diepte-interviews van de medewerkers met betrekking tot drijfveren en motivatoren gebruik gemaakt van deze groep medewerkers, zodat de beide onderzoeken een duidelijke relatie hebben.


Anderen bekeken ook deze content.

Vergroten van betrokkenheid van medewerkers in crisistijden

Vergroten van betrokkenheid van medewerkers in crisistijden De huidige economische crisis zet het commitment van medewerkers behoorlijk onder druk. Managers verlengen arbeidscontracten niet of moeten zelfs mensen ontslaan om een faillissement te voorkomen en als organisatie te overleven. De onzekerheid die dat veroorzaakt bij medewerkers trekt ook een zware wissel op het psychologisch contract, het geheel van ongeschreven onderlinge verwachtingen

Posted in Artikelen | Tagged , , | Comments Off on Vergroten van betrokkenheid van medewerkers in crisistijden